Hieronder vind je een overzicht van de BlikBlazers projecten. De projecten zijn opgedeeld in drie categorieën:
1. Lopende projecten; dit zijn de projecten waar we nu actief mee bezig zijn.
2. Toekomstige projecten; dit zijn de projecten waar we binnenkort mee aan de slag gaan.
3. Voltooide projecten; deze projecten zijn afgerond. Het concert is geweest en we zijn weer vrolijk met andere projecten aan de slag gegaan.

Werp gerust een blik op onze projecten portfolio en stuur ons een berichtje wanneer je mee wil doen of wanneer je zelf een project hebt waar je blazers bij nodig hebt!

Lopende projecten:

BlikBand

Project: The United Groove Syndicate

Hagelnieuw en kakelvers is de nieuwe Gemertse band The Groove Syndicate. De Blazers bij deze Band komen natuurlijk uit het Blik van BlikBlazers!

What The FRNK

Project: What The FRNK & The Longhorns

Voor dit project doen waar we voor opgericht zijn! Met een 3-koppige blazerssectie, The Longhorns, spelen we met What The FRNK op de grotere podia en festivals!

Potje Jammen?!

Project: Jampotje

Naast Blikjes, zijn wij ook wel te porren voor een potje! Zeker wanneer het een potje jammen betreft! En voor zo’n jampotje hebben we natuurlijk ook een project!

BlikBand

Workshop: BlazersBooster

De BlikBlazers BlazersBooster Workshop is een op maat gemaakte workshop waarmee we elke blazerssectie een flinke boost geven! Tijdens deze workshop verdiepen we ons in de verschillende stijlen die een band speelt en zorgen we ervoor dat de blazerssectie nóg beter op elkaar ingespeeld raakt, zodat elk nummer “snaarstrak” gaat klinken.

Toekomstige projecten:

BlikBand

Project: BrassBlazers!

Al jaren zijn we bij BlikBlazers ontzettend fan van die hippe “Brass” bandjes. En al jaren is dit een steeds populairder wordend genre en zie je er steeds meer voorbij komen. Voor het festivalseizoen van 2023 proberen we daarom een BlikBlazers Brass Band te organiseren!

Voltooide projecten:

Skyline Swing Orchestra

Project: de BlikBand “Remembering Skyline Swing Orchestra Tour”

Met de BlikBand (onze bigband) hebben we met het “Remembering Skyline Swing Orchestra” programma een heuse tour gemaakt! En als afsluiter hebben we een zogenaamd Create&Play concert gespeeld, met een workshop van Jasper Staps!

Project: Wai zen FanFare!

Boten, watersport, zeevaart… Jazeker: wai zen FanFare… snaptem… FanFare… Met ons meest favoriete grapje van Sluipschutters hebben we met de carnavalsoptocht meegedaan. Samen met Harmonie Excelsior hebben we de mooiste fanfare in jaren gevormd. Het thema moge duidelijk zijn: Wai zen FanFare.

Skyline Swing Orchestra

Project: Skyline Swing Orchestra

Een BlikBlazers Bigband, ofwel: The BlikBand! Met aardig wat bigband roots binnen ons collectief leek het ons wel aardig om een bigband project te doen. Voor 2022 hebben we daar het thema “Remembering Skyline Swing Orchestra” aan gekoppeld.

De BlikBand

Project: BlikBand Repetitie

Omdat we door de lockdown ons BlikBand avontuur (Skyline) naar november hebben moeten verplaatsen, maar we allemaal zaten te popelen om aan de slag te gaan met het fantastische repertoire van Skyline, zijn we maar gewoon alvast begonnen!

Deze Nacht

Project: Deze Nacht

Omdat Thijs Boontjes de blazers vergeten is in zijn versie van “All Night Long”, schieten wij te hulp!

Il Silenzio

Project: Forte e Brutto trio

Voor een zeer bijzondere gelegenheid hebben wij het “Forte e Brutto” trio weten te strikken! Speciaal voor deze gelegenheid hebben zij het nummer Il Silenzio van trompettist Nini Rosso ten uitvoer gebracht.