En nu hebben we ook ons eigen Bier: BierBlazers!

BlikBlazers is een Blazerscollectief waarmee we een Band of orkest kunnen voorzien van een passende Blazerssectie. En nu hebben we ook ons eigen Bier: BierBlazers!

En speciaal voor ons project “Remembering Skyline Swing Orchestra” hebben we een Limited Edition Livery!

BierBlazers Sterk Blond is een Blond Bier voor echte Blazers. Maar ook voor echte liefhebbers van muziek! Of je nu een BlikBlazers open trekt of een Blik BierBlazers, het is hoe dan ook genieten geblazen! BierBlazers Sterk Blond is een sterk Blond Bier met een alcoholpercentage van 7%. Het is volmout gebrouwen met gerst en een beetje tarwe. De Belgische gist geeft het een fruitig aroma met een zoetje en maakt het lekker doordrinkbaar.

BierBlazers Sterk Blond is verkrijgbaar in 33cl blikken.

Ingrediënten: water, gerstemout, tarwemout, hop en gist.

En nu hebben we ook ons eigen Bier: BierBlazers!

En waar kun je het kopen dan?!

Natuurlijk is ons Bier in de Bierwinkel van Rabauw te koop! Maar ook bij slijterij Het Oude Vat en bij Kaas & Anders staat het in de winkel! Bij proost en proeflokaal Gij&Ik staan we deze maand zelfs op de ‘maand specials’ kaart! En denk erom; geniet maar drink met Blazers!

Rabauw Craft Beer
Ridderplein 33
Gemert

Gij & Ik
Ridderplein 35
Gemert

Kaas & Anders
Virmundtstraat 6-A
Gemert

Het Oude Vat
St. Annastraat 55
Gemert

Geniet maar drink met Blazers

In de bier-app UNTAPPD kun je de BierBlazers Biertjes in-checken en beoordelen! Je kunt de barcode op het Blik scannen met de UNTAPPD app, of hiernaast op de knop klikken om naar de UNTAPPD app te gaan en je bier in te checken. Voeg een foto toe aan je check-in, dan komt ‘ie uiteindelijk ook hier op de site erbij! En vergeet niet om de brouwerij te ‘liken’!

check-in this beer UNTAPPD