De BlikBlazers BlazersBooster Workshop is een op maat gemaakte workshop, waarmee we elke blazerssectie een flinke boost geven! Tijdens deze workshop verdiepen we ons in de verschillende stijlen die een band speelt en zorgen we ervoor dat de blazerssectie nóg beter op elkaar ingespeeld raakt, zodat elk nummer “snaarstrak” gaat klinken.

Heeft jouw blazerssectie ook een boost nodig? Neem contact op zodat we kunnen bekijken wat er nodig is en hoe we daar een passende workshop voor kunnen maken!

BlazersBooster Workshop met REPOP

Zondag 3 April was het dan eindelijk zo ver! De blazerssectie van coverband REPOP zou middels onze BlazersBooster workshop geboosterd worden! BlikBlazers van het eerste uur, Donny en Joost, hebben de heren van REPOP eens flink aan het werk gezet! De Blazers van REPOP hebben ontzettend hard gewerkt en hebben in één middag tijd al flinke stappen gemaakt! Door beter te articuleren, met meer definitie te spelen en met het aanwijzen van een sectieleider, klonk de sectie meteen veel strakker en waren ze beter in balans!

Ook ná de workshop zijn ze hard aan het werk gegaan. Het komt tenslotte niet aanwaaien! En daarmee hebben ze meteen ook de een dikke primeur gescoord, want de blazerssectie van REPOP heeft een officieel Booster Certificaat mogen ontvangen!
Ga zo door heren, wij zijn trots op jullie!