Naast de welbekende “BlikBlazers Blazers Booster Workshop” (die is ook voor jouw Blazerssectie nog steeds te boeken!) gaan we nu ook een heuse improvisatie workshop toevoegen! Een workshop met de catchy naam:

De BlikBlazers Improvisatie Workshop!

met Herbie Guldenaar

We hebben niemand minder dan Herbie Guldenaar bereid gevonden om deze workshop te komen geven. Herbie kan jou op fantastische wijze uitleggen hoe je zonder al te veel theoretische kennis, toch een indrukwekkende solo kunt improviseren. Je hoeft geen virtuoos te zijn, met een beetje beheersing van je instrument kom je al een heel eind! Al is een beetje lef natuurlijk ook wel handig…

Foto: InPrent fotografie – Corinne Jansen Vulders

Herbie geeft je in drie avonden de handvatten die je nodig hebt om een solootje weg te geven! Maar ook de meer gevorderde solist kan deelnemen in deze workshop en zijn of haar improvisatie skills een flinke oppepper geven!

En alsof een workshop van Herbie nog niet bijzonder genoeg is, krijg je ook nog de mogelijkheid om onder begeleiding van het combo van The United Groove Syndicate (T.U.G.S.) je kersverse improvisatie kunsten LIVE te vertonen! (voor de duidelijkheid: dat MOET niet, het MAG.)

T.U.G.S. speelt op Koningsdag (zaterdag 27 april 2024) in het centrum van Gemert, bij Optilook op de stoep. En tussen de sets van T.U.G.S. in, zullen we met de workshop deelnemers enkele nummers spelen.

De workshop zal plaatsvinden op woensdagavond 10, 17 en 24 april. De (optionele) uitvoering is op 27 april, in de middag. Deelname aan de workshop kost €50,-. Aanmelden voor de workshop kan onderaan deze pagina.

Wij zorgen voor bladmuziek, een MP3-tje om thuis mee te oefenen en alles wat je nodig hebt om hier een succes van te maken. Zelfs morele support!

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je bij één van de projectgroep leden terecht. Voor dit project bestaat de projectgroep uit Jos van Gastel, Erik Vulders en Joost Pennings.

Aanmelden voor de workshop

Aanmelden voor de workshop kan niet meer. Maar wil je de volgende workshop niet missen? Meld jezelf dan aan voor de nieuwsbrief en geef in het formulier aan dat je graag mee speelt in de projecten. Dan ben jij de eerste die het hoort wanneer we weer een workshop organiseren!